Tuesday, December 04, 2007

Studio Brussel: Vóór drinkwater, tégen afval !

Met 'Music for Life' start StuBru een lovenswaardige actie voor drinkwater voor iedereen.

En daarenboven doen ze dat ook nog met hun karaffen-actie, om te zeggen: 'We hebben het belangrijkste wat er bestaat -schoon drinkwater (en niet die flatscreen Johnny!)-en dat mogen we wel 's beginnen te waarderen. '

Dat ze daarbij ook nog verwijzen naar de afvalramp die wegwerp veroorzaakt , vinden wij van STOPdeWegWerpWaanzin een enorme stap voorwaarts !


Op hun site:

Ook de Vlaamse drinkwatermaatschappijen steunen Music For Life. Ze slaan de handen in elkaar om kraantjeswater als drinkwater te promoten. Daarvoor brengen ze een speciale waterkaraf op de markt.

De karaf is ideaal om je vers getapt drinkwater fris weg te zetten in de koelkast. Tegelijk steun je de campagne Music For Life. Want de netto-opbrengst van de karaffenverkoop gaat integraal naar waterprojecten in de derde wereld.

Koop tussen 1 en 24 december deze karaf voor 5 euro. Ze is verkrijgbaar op kerstmarkten en via de KLJ en de scouts van FOS die de karaffen huis-aan-huis verkoopt. Of je kan ook afzakken naar Leuven en je karaf van 19 tot en met 24 december kopen aan het Glazen Huis.

Geraak je niet op een kerstmarkt of aan het Glazen Huis, ga dan naar www.versdrinkwater.be.

No comments: