Tuesday, March 11, 2008

Praise the Lord !

'cause reverend Billy van 'The church of stop shopping' is onder ons;

en hij zal in de Carrefour in Gent een actie opleuken tegen overbodige verpakkingen
Halleluja!!

...Shop and drop...de verpakkingen bij de uitgang !'Op vrijdag 14 maart nodigen we iedereen uit voor een actie tegen de consumptiemaatschappij en nodeloze verpakking. Samen met Reverend Billy van de Church of Stop Shopping gaan we naar de GB/Carrefour aan de Groene Vallei in Gent. We gaan er inkopen doen, maar we brengen zelf herbruikbare verpakking mee. Eenmaal buiten de supermarkt, hevelen we ons koopwaar over in onze eigen potjes, flessen, bakjes, dozen en zakken.
Het afval geven we na de actie feestelijk af aan de directie van de supermarkt met de boodschap dat we naar een verpakkingsarme toekomst willen gaan.

We hebben een speciale gast. Reverend Billy van de Church of Stop Shopping zal met veel humor en drama de duivel uit onze afvalberg drijven. Dit icoon van de anticonsumptiebeweging is die week te gast in de Vooruit.

De actie wordt georganiseerd door het Gents Milieufront, JNM, Friends of the Earth, Tiens Tiens en enkele andere organisaties. Maar iedereen is natuurlijk welkom om mee te doen of om verslag uit te brengen.'

No comments: