Sunday, June 15, 2008

Zonder verpakking de Kalverstraat in !!!

Zo hoort het ! Weg met overbodige verpakkingen ! The naked product ! Buy LUSH !

Gevonden op de site van De Naturisten Campinggids


Winkelpersoneel Lush met de billen bloot18 Sep 2007 22:11

De medewerkers van groene winkelketen Lush weten wel hoe ze campagne moeten voeren! Zij gingen gisteren letterlijk met de billen bloot in de Kalverstraat in Amsterdam. Het enige en weinig verhullende kledingstuk dat ze droegen was een winkelschort met daarop de tekst: VRAAG ME WAAROM IK BLOOT BEN! Met deze gewaagde actie wilden ze de aandacht vestigen op een groot probleem...winkelketen Lush

Volgens Lush draagt het overbodige gebruik van plastic draagtassen en de bergen plastic flessen die we voor cosmetica gebruiken allemaal bij aan de groeiende milieucrisis. Het streven van Lush is om verpakkingsmateriaal te elimineren door zoveel mogelijk 'naakte', dus onverpakte producten te verkopen, waarvoor bijvoorbeeld flacons overbodig zijn geworden. Lush doet het met 'zeep'. Door het water weg te laten heeft het bedrijf shampoos, conditioners, massagebars, body butters, bubble bars en zeep in vaste vorm ontwikkeld.

Ik ben ervan overtuigd dat ze met deze actie de nodige aandacht hebben getrokken, want zes naakte vrouwen zie je niet over het hoofd in de Kalverstraat. Well done girls!
Net 's gaan kijken op de site van Lush...de verpakkingen zien er even plastic uit als die van
Bodyshop, of..., of... Waar zit het verschil Lush ???

No comments: